Με Ασφάλεια & Οικονομία

Απολύμανση / Αποστείρωση
με ακτίνες UV

Όλοι πλέον συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε το χώρο και τις συσκευές μας προστατευμένες από ιούς και βακτήρια, που μπορεί να μη τα βλέπουμε, αλλά υπάρχουν γύρω μας και μπορούν να μας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα!

Οι ακτίνες UV είναι ο πιο σύγχρονος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απολύμανσης, έχοντας πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις πιο παραδοσιακές μεθόδους όπως πχ τα υγρά απολυμαντικά.

Ασφάλεια και Υγιεινό περιβάλλον για όλους, κατοικίες και επιχειρήσεις.

Μετά την πανδημία που αναστάτωσε τις ζωές όλων μας, έχουμε μπει σε μια νέα περίοδο. Δεν πρέπει να τρομάζουμε όμως! Εντάξει, τα πράγματα δεν θα είναι 100% ίδια με πριν, όμως αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό!

Δεν θα γίνουμε ούτε φοβικοί, ούτε θα σταματήσουμε να χαιρετάμε ο ένας τον άλλον, ούτε να αγκαλιαζόμαστε! Θα γίνουμε όμως υγειονομικά πιο υπεύθυνοι. Θα γίνουμε πιο απαιτητικοί για τους χώρους στους οποίους επισκεπτόμαστε. Θα σκεφτόμαστε περισσότερα την σημασία της απολύμανσης και της ποιότητάς της.

01.

Με τα συστήματα απολύμανσης UVC της Ισπανικής PRITEC θα είστε σίγουροι ότι η απολύμανση του αέρα στο χώρο σας γίνεται με τον σωστό τρόπο.

02.

Γίνεται με ασφάλεια, με τη σωστή δόση ακίνδυνης για τους ανθρώπους ακτινοβολίας και με υλικά των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιριών (για παράδειγμα, οι λυχνίες, η καρδία κάθε συστήματος είναι της Philips)

03.

Γίνεται με οικονομία. Έχουν χαμηλή τιμή αγοράς,  ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας στη χρήση και ο λαμπτήρες έχουν διάρκεια ζωής δύο χρόνια, με εξίσου πολύ χαμηλή τιμή αντικατάστασης!