Η SilverLine

Η εταιρεία Silver Line, εξειδικεύεται στο τομέα της Καθαριότητας και της Υγιεινής από το 1986, παρέχοντας Ολοκληρωμένα Συστήματα Καθαρισμού και Απολύμανσης με απορρυπαντικά, χαρτικά, συσκευές υγιεινής, εργαλεία και μηχανές καθαρισμού.

Η Silver Line είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που με το σύνθημα Η Υγιεινή στην Καθαριότητα” δεν σταματά να εξελίσσεται, να παράγει, να προσφέρει. Στόχος μας, είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Οι υπηρεσίες και τα είδη που προσφέρουμε  ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οι πελάτες μας νιώθουν και είναι απόλυτα ασφαλείς στο θέμα της Υγιεινής και τις υποστήριξης σε ό,τι μπορεί να χρειαστεί.

Η PRITEC

Η PRITEC είναι μια Ισπανική καινοτόμα εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων.

Ο Όμιλος PRITEC βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις και επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του.

Όλα τα εξαρτήματα και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης και Πιστοποίησης.