1. Που μπορούμε να κάνουμε αποστολές;
Μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό που υποστηρίζεται από το δίκτυο των συνεργατών μας για τις αποστολές.

2. Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι εταιρία κούριερ SPEEDEX  ή μεταφορική εταιρία ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ (ΟΡΦΕΩΣ 162 –  ☎ 210-3468105 & 210-3477864)  Η επιλογή γίνεται ανάλογα του προορισμού, του είδους των προϊόντων και του βάρους/όγκου της κάθε παραγγελίας.

3. Ποιο είναι το κόστος αποστολής;
Για αποστολές καθαρής αξίας έως 100,00€, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, το κόστος είναι 7.50€.
Εάν η παραγγελία σας έχει καθαρή αξία από 100,00€ και άνω τότε θα την παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς κανένα κόστος αποστολής. (δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το κόστος αντικαταβολής, εάν έχετε επιλέξει να πληρώσετε με αυτή τη μέθοδο)

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας. Ως ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας θεωρείτε η επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και της πληρωμής της παραγγελίας.

Για παράδειγμα:

  • Οι παραγγελίες που θα εξοφληθούν επιλέγοντας κάποια ηλεκτρονική πληρωμή (με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα) και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία τους, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.
  • Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ολοκληρώνονται όταν θα επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας.
  • Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν με αντικαταβολή και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία τους, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και πάντα σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των εταιριών μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση που αφορά σε αμοιβή της μεταφορικής εταιρίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο, μπορεί επίσης  να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της εταιρία κούριερ.

Παραλαβή από το Κατάστημα
Η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της disinfection είναι δυνατή για όλες τις αγορές που θα υποβληθούν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχουν επιλέξει ως διεύθυνση χρέωσης περιοχή του Νομού Λάρισας.

Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή με email από τους συνεργάτες μας σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε με νέα επικοινωνία. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη προς παράδοση για 4 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν την παραλάβετε εντός αυτού του χρονικού ορίου, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. Εάν έχει γίνει ηλεκτρονική πληρωμή της, το ποσό της παραγγελίας σας θα σας επιστραφεί εντός (14)  ημερολογιακών ημερών.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της disinfection μπορεί να γίνει στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Για το ωράριο λειτουργίας, δείτε σε αυτή τη σελίδα μας.

Παράδοση στη πόλη της Λάρισας
Για παραγγελίες που έχουν ως διεύθυνση την πόλη της Λάρισας, μπορούμε να κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση με δικά μας μέσα για παραγγελίες αξίας από 60,00€ και πάνω και για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες προϊόντων. Αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να υπάρξει συνεννόηση για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας.


  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-4 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν. 
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Αλλαγές ή προσθήκες σε καταχωρημένες παραγγελίες, είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας και εφόσον δεν έχουν 60 λεπτά από την καταχώρησή τους.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Σας παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας πως η Αντικαταβολή (εφόσον την επιλέξετε) αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.